Autorius Tema: LAG!!!!  (Skaityta 1322 kartus)

Balandžio 29, 2016, 06:09:48 pm

LLL

  • Newbie

  • Neprisijungęs
  • *

  • 41
  • Karma:
    0
  • Asmeninis tekstas
    Sveiki!
LAG!!!!
« Įrašytas: Balandžio 29, 2016, 06:09:48 pm »
Ka darot su tuo serveriu as nesuprantu??? Niekur kitur nelagina tik nonstope?? kazkokiu gal modu ar ko pribirbine esat ar kas cia? Ateini tai pavecnai maziausiai 60 ms kaip anksciau budavo vapse 20 lago... kituose servuose ateini nuo 20 iki 30 lago, o snd vapse 150 ms..

Bacardi kazka pridirbes esi su tuo pingu .. ne man vienam taip yra :)
Jo Jo visi mes matom kiaurai sienas :)

Atsakymas #1Gegužės 02, 2016, 06:52:53 am

Skautas

  • Newbie

  • Neprisijungęs
  • *

  • 37
  • Karma:
    0
  • Asmeninis tekstas
    Sveiki!
Ats: LAG!!!!
« Atsakymas #1 Įrašytas: Gegužės 02, 2016, 06:52:53 am »
Tiesa kalbi zmogau. Lagai didziuliai, o is ko jie tuos lagus gamina - as taip pat nesuprantu.
Anksciau tikrai tokiu lagu nebudavo.
Eik Namo!

Atsakymas #2Gegužės 05, 2016, 05:08:01 pm

sw1ft

  • Jr. Member

  • Neprisijungęs
  • **

  • 72
  • Karma:
    2
  • Asmeninis tekstas
    OMG!
Ats: LAG!!!!
« Atsakymas #2 Įrašytas: Gegužės 05, 2016, 05:08:01 pm »
As nezinau kaip buvo seniau nonstop'e , nes nesu niekada zaides anksciau cia :] nesenai pradejau, nu bet del lagu FwT teisus, jau nebezinai net ka daryt ir high pingerius atrodo ismeta, o man pvz visada ~35 - 50 ms cia kai nelagina, o kai lagina ~90-150ms pastoviai, o momentais ir virs 200ms laikosi. Retai pataikau ant tokiu lagu zaisti, bet pataikau ir dar kaip speceliai buna toks laikas, kai turi valandike kita laisva kuria nori atiduoti cs'ui :D , o lagina ziauriai :/ . Ka daryt,aisku zaisti kokiam kitam serve,bet NonStopCs.lt servas juk kaip musu antrieji namai :D mes ne kokie isdavikai juk savo gimtuju namu, kad uzpakalius kaitintumem pas kokius serbus ar lenkus :D :D
;)~

Atsakymas #3Gegužės 05, 2016, 05:59:00 pm

sw1ft

  • Jr. Member

  • Neprisijungęs
  • **

  • 72
  • Karma:
    2
  • Asmeninis tekstas
    OMG!
Ats: LAG!!!!
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gegužės 05, 2016, 05:59:00 pm »
Dar va ka galetum Andriau padaryti, tai parasyti tikslius pacio serverio rate , cmdrate , updaterate / Kadangi esant isivedus tokius pat rate'us kaip serverio, kuriame zaidi... Siuo atveju nonstopcs.lt , tuomet lagina maziau ir maziau ms... Dar galiu duoti patarimu keleta, kuriuos naudoju pats, atsimenu dar ir is senu CS laiku ~2000 - 2002 metais, pirmuose lan turnyruose lietuvoje, kai pvz. isimeti savo cfg per ismanuji keturkampi floppy diskeli :D ir zaidziant lane pas tave ne 0-3ms , o buna ~20ms , tokiu atveju kai pas kitus 0ms ir pas tave 20ms , gerai zaidziantis zaidejas pajus skirtuma, o prasciau losiantis ir nepajaus ir vapsce manau net neziures kiek ten pas ji ms ir t.t. Nu bet jau beveik nuo pat CS pradzios atsirado ir tema RATE(reitai), kaip kas kokie ir t.t. :D Teisingi reitai iki update buvo 20k rate update 102 cmd 105 , po update 25k update ir cmd po 101 ex _interp kaip buvo taip ir liko 0.01,o tie kurie veda 100k tai turi turet gerus pc nes kitaip lagint gali :) nu manau nesunku pasitikrinti pagal save,kaip geriau paciam,kaip maziau ms ir t.t. o tokiu rate kaip pvz 44444, tai vapsce nera tokiu ir nebuna,nu manau net keleta perskaiciusiu sita viska,pagalvos oba....gi pas mane 55555 22222 99999 ar dar kokia nesamone, kuria rades kazkokiame Forume, kur kazkoks botas praso ko nors, o kitas koks dar didesnis botas atsakyma protinga tipo duoda ir dar kokia nesamone paraso priedo kaip tipo paaiskinimi( o dauguma zmoniu net nepagalvoja,kad cia galejo 2 visiski botai atsakymus ir patarimus duoti,kurie gyvenime zaide 10 kartu cs'a ir tai 5x su botais lane 3x lane pas drauga savo su botais, ir 2 kartus masofkeje kur nors prisijunges tokiam serveryje kur pingas virs 300 choke ir t.t. Ir tokiam serveryje zais visa diena nes nepagalvos kad kitame serveryje galejo buti pvz tik ~50pingas jokiu choke ir t.t. Nu supratot ka norejau pasakyti :D :D :D botai ir yra botai ;DD

• rate "100000" (new maximum 100000)
• cl_updaterate "102" (new maximum 102)
• cl_cmdrate "101" (cmdrate's max value is still 101)
• cl_cmdbackup "2" (max value is still 2)
• ex_interp "0" (to reflect the new updaterate; 0.01 would be incorrect)

• fps_max "100" (caps it at 100.5 but feels smoother than 99.5)
• fps_override 0

• m_customaccel "0"
• m_customaccel_exponent "0"
• m_customaccel_max "0"
• m_customaccel_scale "0"
• m_rawinput "1" (raw input; replaces rinput which was an external software)

• gl_vsync "0" (turns off vertical sync)
• gl_ansio "0" (turns off anisotrophic filtering)
• ex_interp "0" (su "0" serveris pats nustatys teisinga interp'a)

   Pagal savo pelyte pasirinkite Hz tiek kiek naudojate.

• 1000 Hz - m_mousethread_sleep 1
• 500 Hz - m_mousethread_sleep 2
• 250 Hz - m_mousethread_sleep 4
• 125 Hz - m_mousethread_sleep 8

   Papildomos Launch options komandos

 • -nofbo (makes rendering similar to how it used to be and removes anti-aliasing)
 • -nomsaa (only removes anti-aliasing; not needed if you use -nofbo)
 • -noforcemparms (if not used, windows will uncheck "enhanced pointer precision every time you load CS)
 • -freq X or possibly -refresh X (sets your refresh rate to X; command was brought back)

   Nvidia Vaizdo Ploksciu "nustatymai" nurodyti zemiau:

• Ambient occlusion: Off
• Anisotropic filtering: Off
• Antialiasing - Gamma correction: O
• Antialiasing - Mode: Off
• Antialiasing - Setting: None
• Antialiasing - Transparency: Off
• Extension limit: Off
• DSR Factor`s: Off
• Shader cache: Off
• Maximum pre-rendered frames: Use the 3D application setting
• Multi-display/mixed-GPU acceleration: Single display performance mode
• Power management mode: Prefer maximum performance
• Texture filtering - Anisotrophic sample options: Off
• Texture filtering - Negative LOD bias: Clamp
• Texture filtering - Quality: High Performance
• Texture filtering - Trilinear optimization: Off
• Threaded optimization: Off
• Triple buffering: Off
• Vertical Sync: Off
• Virtual Reality pre-rendered frames: 2  (kas nesupranta angliskai, tam yra google translater :D)

Ir va dar galiu patarti niekada nenaudoti chytu, nes stopidovai per juos irgi lagina(kiek mates chyteri servery kur, tai pastoviai uzsilagine kazkokie),yra visur tu cyteriu,bet nu nafiga??? Naudojantiems chytus sakau, susiraskit dar programa kur uz jus dar begios ir saudys uz jus,tai ijungsit cs ir eikit i kiema,tegu draskos.... Manau panasus zaidimas ir su chytais,o t.y. jokio zaidimo prosta tupai eina pirmyn ir paspaudzia mouse1 kartais... (^\^) GL&HF in ur cs world ;D~
;)~

Atsakymas #4Gegužės 05, 2016, 06:17:47 pm

Pzd

  • Newbie

  • Neprisijungęs
  • *

  • 16
  • Karma:
    0
Ats: LAG!!!!
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gegužės 05, 2016, 06:17:47 pm »
Pritariam  >:(